4.6 / 5.0 100 kr gratisspel Besök

Nordicbet

  • Bra cashout
  • Mycket liveodds
  • Svenska matcher i prio

Det finns inte många spelbolag som är lika uppskattade som Nordicbet. Här kommer du att få en riktigt bra spelupplevelse hos en bettingsida som har svensk licens på plats från Spelinspektionen. När du spelar hos Nordicbet får du fantastiska möjligheter tack vare att du har skattefria vinster, snabba uttag med Swish och andra betalningstjänster samt att det också finns ett komplett online casino. Har du inte spelat hos Nordicbet tidigare är det hög tid att bli medlem idag. Då kommer du att få en spelupplevelse som är något alldeles extra. Njut av en riktigt häftig spelstund och ta del av vår recension av Nordicbet.

Ett fenomenalt utbud av odds hos Nordicbet

Nordicbet har ett utbud av odds som levererar på högsta nivå. När du spelar här kommer du att hitta odds på all sport du kan tänka dig. Det spelar mindre roll om det handlar om svensk eller internationell idrott, Nordicbet täcker det mesta. Här kan du oddsa på fotboll, e-sport, tennis, ishockey och mycket mer. Desto större match ju fler marknader finns tillgängliga.

Men Nordicbet är också kända för att erbjuda odds på lägre divisioner och har ett stort nordiskt fokus. Därmed finns det inte många bettingbolag som har ett bättre utbud av odds på svensk idrott.

Live betting och live stream

Du som tycker om live betting och live stream kommer garanterat att trivas hos Nordicbet. För här kan du oddsa live på massor av sport från hela världen. Genom att oddsa live spelar du på en pågående match vilket ger en helt annan möjlighet eftersom du får unika marknader som inte är tillgängliga inför matchstart.

Nordicbet ger också sina kunder möjligheten att streama sport live. Det innebär att du kan titta på direktsänd sport hos spelbolaget utan att det kostar något extra. Du behöver endast pengar på ditt spelkonto alternativt ha lagt ett bet det senaste dygnet. Har du detta har du också full tillgång till all live streaming hos Nordicbet.

Kundtjänst och betalningsmetoder på högsta nivå

Det spelar ingen roll vad klockan är, hos Nordicbet kan du alltid få hjälp. Först är det smart att spana in FAQ där du hittar svaren på de vanligaste frågorna. Men om du inte skulle göra det kan du istället be om hjälp via kundservice. Du kan ta kontakt via live chatt, telefon eller e-post. Det finns alltid en svensk medarbetare redo att hjälpa dig.

Vad gäller betalningsmetoder får du alltid snabba uttag av dina vinster. Swish är ett alternativ många använder sig av. Men du hittar också Trustly och flera e-wallets. Välj det alternativ som du föredrar och verifiera dina uttag med BankID.

Sammanfattning av vår Nordicbet recension

Du som har höga krav på ett spelbolag kommer att få dessa uppfyllda hos Nordicbet. Med utomordentligt bra utbud av odds finns här något för alla. Du kan live streama sport i absolut världsklass och får ut alla dina vinster till bankkontot på bara några minuter. Vi kan varmt rekommendera dig att börja spela hos Nordicbet, ett fantastiskt spelbolag på högsta nivå.