Betway

Gratis Oddsbonusar

Många spelbolag marknadsför sitt bonuserbjudande till nya kunder som ”gratis” Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr gratis. Men även om bonusen ibland kan vara förmånlig så är det här inte vad jag kallar en gratisbonus. Innan du kan ta ut bonusen och din insättning så måste du spela för ett ganska stort belopp för att uppfylla bonusens spelkrav.

En del online bookmakers erbjuder nya kunder free bet, eller gratis vad, men inte heller det här är helt gratis. För att få sitt free bet måste man oftast göra en insättning, och lägga ett spel. Man får sedan ett free bet på samma belopp, upp till ett maxbelopp.

Spelbolaget Expekt använder i stället termen riskfri oddsbonus. Om förlorar ditt första spel så ersätter Expekt förlusten upp till 1000 kr. Pengarna du får tillbaka är dina utan ytterligare spelkrav och kan tas ut direkt vilket gör denna bonus i princip riskfri.

Helt gratis oddsbonusar är mycket sällsynta och när dom finns så är det alltid mycket små belopp.
Det går däremot att hitta en hel del gratis casino- och bingobonusar som du, efter att ha uppfyllt spelkravet, kan överföra till oddsspel.
Expekt ger nya oddsspelare ett riskfritt spel på upp till 1000 kr

Gå till Expekt…


SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog


Gå tillbaka till bettingbolag.com...